Google

08 February 2012

Mark Tortorici, Bernat Font i Ivan Kovacevic al Honky Tonk, aquest diumenge.

Us agradaria veure de prop un dels grans entertainers americans del moment? Doncs aquest diumenge teniu una cita al Honky Tonk amb Mark Tortorici!

Aquest diumenge el Honky Tonk ens ha preparat un concert especial, amb un dels grans bluesmen de Los Angeles, Mark Tortorici

Convé aclarir que la paraula bluesman es queda una mica curta per definir en Tortorici perquè, a més de ser un gran cantant i harmonicista, també és compositor, productor, ballarí, actor, DJ, presentador... I, a més, té un gran sentit de l'espectacle, per això la paraula que el defineix més bé és entertainer, que literalment vol dir "persona que entreté o diverteix". I això és, precisament, el que millor sap fer en Mark: entretenir i divertir el públic!


Mark Tortorici ja ens ha visitat diverses vegades, i sempre ha estat acompanyat d'alguns dels millors músics d'aquí. Aquesta vegada no serà una excepció i tindrà dos acompanyants de luxe: Bernat Font al piano i Ivan Kovacevic al contrabaix. 

En resum, si unim un gran entertainer amb dos grans músics, en una de les sales de blues més autèntiques de la ciutat, tenim tots els ingredients per passar una gran nit de blues! Entreteniment i diversió garantits!

Mentre no arriba el diumenge, us podeu entretenir amb aquest video d'en Mark acompanyat pel Bernat Font Trio al Pipa Club, en la visita que ens va fer l'any passat. Pure feeling, man!


No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.