Google

08 September 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 8 Setembre - Live Blues

Avui 4 grans àlbums en directa. Escoltareu  blues de Chicago amb 3 grans dames del blues. També una banda des d'Holanda que toca'n blues, rhythm and blues, swing-blues i delta-blues. Viatjarem a Menphis per escoltar un músic que ha fet més de 400 concerts per 30 estats i 10 països. Per acabar el record d'un dels últims grans bluesmen del Delta del Mississippi. 


New post & podcast every week



ANGELS SING THE BLUES (USA)
JOHNNY DRUMMER WITH LIZ MANDEVILLE, MARY LANE & SHIRLEY JOHNSON 




"Angels Sing The Blues" (Earwig Music) és un àlbum en directe gravat a Chicago l'any 2007. En aquest treball hi canten tres de les grans veus del blues de Chicago, Liz Mandeville, Mary Lane i Shirley Johnson. Estan acompanyades pel bluesman Johnny Drummer i la seva banda The Starliters. Un potent directe amb grans cançons. 




THE VELDMAN BROTHERS (HOLLAND)– BRINGIN' IT TO YOU LIVE 

D'Holanda són la banda "The Veldman Brothers". Formada pels germans Gerrit i Bennie Veldman. De "The Dutch Blues Foundation" han obtingut diferents premis l'any 2007 com a millor àlbum de blues i el 2011 varen rebre el premi a la millor banda. Toca'n Blues, rhythm and blues, swing-blues o delta-blues. Àlbum en directe "Bringin' It To You Live". 
















JEFF JENSEN (USA) – LIVE THE RIVER CITY SESSIONS 

Des de Menphis el guitarrista "Jeff Jensen". Presenta blues, soul i música d'arrel americana. Els altres dos membres de la banda son Bill Ruffino al baix i Robinson Bridgeforth a la bateria. Porten més de 400 concerts per 30 estats i 10 països. Aquest nou àlbum "Live River City Sessions" (Frank Roszak Promotions), està gravat en una gira per Memphis l'any 2016.


DAVID "HONEYBOY" EDWARDS (USA)
I'M GONNA TELL YOU SOMETHIN' THAT I KNOW 



David "Honeyboy" Edwards va ser un dels últims grans bluesmen del Delta del Mississippi. Nascut el 28 de juny del 1915 i mori el 29 agost del 2011. Escoltareu un dels seus últims concerts enregistrat al G Sport de Los Angeles el 4 de setembre del 2010 anomenat "I'm Gonna Tell You Somthin' That I Know" (Frank Roszak Promotions). En aquest directe l'acompanya Jeff Dale & The South Woodlawners i Michael Frank



No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.