Google

17 November 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 17 Novembre

Començarem el viatge pel blues amb un guitarrista de Barcelona, una formació amb músics italians i espanyols així com blues acústic clàssics des de Malaga. Per seguir amb quatre interessants bandes d'Estats Units.

New post & podcast every week 


ALEX ZAYAS (Spain) – DEAL WITH THE BLUES 





Ara blues tocat des de Barcelona pel guitarrista "Alex Zayas". A 18 anys va acompanyar al bluesman Hook Herrera, que li va ensenyar com entendre la música en especial el blues. A 21 anys forma la seva pròpia banda. Ha gravat un nou àlbum ple de bon blues "Deal With The Blues". 





DI DONNA (Italy/Spain) – A KIND OF BLUES 

"Di Donna" és un guitarrista i compositor italià establert a Las Palmas de Canaria. Investigador i creador de música en diferents estils blues, jazz, pop, electrònica i ètnica. L'escoltareu a "Di Donna and Canarias Blues Band" amb el disc "A Kind Of Blues", la resta de músics són Gerardo Cabrera a la guitarra, Oswaldo Hernandez bateria i Jose Baena al baix.
















THE GATSBY BROTHERS (Spain) – DOWN IN THE BARRELHOUSE

"The Gatsby Brothers" són un duet de Malaga. Interpreten clàssics old-time, country blues, piedmont amb la intenció de donar un toc de jugband. Els músics són, Molina González veu i guitarra i Sergio Carmona a la viola. Presenten l'àlbum de versions "Down In The Barrelhouse". 


KAT RIGGINS (USA) – BLUES REVIVAL 




"Kat Riggins" cantant i compositora nascuda a Miami l'any 1980. La seva música és una combinació de blues amb hip hop, gospel, rock i fins hi tot pop. Té moltes influències Bessie Smith, Sam Cooke, Nina Simone, Tina Turner, Etta James o Koko Taylor. Presenta nou treball discogràfic "Blues Revival" (Frank Roszak Promotions). 





LEE DELRAY (USA) – BRAD NEW MAN 





"Lee Delray" un bluesman de Florida i criat a Nova York. A 11 anys ja tocava en bandes de country, oldies o metal. Fins que a finals dels anys 80 escolta'n un disc de Muddy Waters es va passar al blues, el 1999 va muntar banda pròpia. Ara ha enregistrat un nou àlbum "Brad New Man" (Frank Roszak Promotions). 





RONNIE EARL AND THE BROADCASTERS (USA) - MAXWELL STREET 




"Ronnie Earl" va néixer a Nova York l'any 1953 i es va introduir a la música amb 10 anys i als 20 va agafar la primera guitarra. Va formar "Ronnie Earl & The Broadcasters", una banda de blues i jazz aixi com d'altres estils. Ha gravat un nou àlbum "Maxwell Street" (Continental Records). 





NEAL BLACK & LARRY GARNER (USA) – GUILTY SAINTS





"Neal Black & Larry Garner" Aquest dos guitarristes de blues presenten junts el disc "Guilty Saints" (Dixiefrog). Són dos bluesmen amb una llarga trajectòria. "Neal Black" és de Sant Antonio a Texas i "Larry Garner" de New Orleans.





No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.