Google

24 November 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 24 Novembre

Primer tres bandes espanyoles de blues, tots ells amb diferents estils com west coast, jump blues i blues tradicional, rock and roll, rockabilly, country i rithm & blues. També gaudireu d'un harmonicista de Michigan, un bluesman portuguès i un guitarrista de Chicago. D'Argentina blues elèctric i des de França blues del delta.



New post & podcast every week  


JOHNNY BIG STONE & THE BLUES WORKERS (Spain)
JUKE JOINT SESSIONS VOL 1 




El trio de blues barceloni "Johnny Big Stone & The Blues Workers", tenen nou àlbum. Són una banda que combina west coast, jump blues i blues tradicional. Els músics són Johnny "Big Stone" guitarra i veu, Little Jordi contrabaix i harmònica i Reginald Vilardell a la bateria. Presenten "Juke Join Sessions Vol 1"




JODIE CASH FINGERS (Spain) - ROLLIN' SWINGIN' 

També des de Barcelona "Jodie Cash Fingers". Una potent banda de blues, rock and roll, rockabilly i country. La cantant "Jodie Cash" amb 17 anys va ser la segona veu de la banda The Old Weekend Band, i als 18 és cantant principal en la formació The Randles. Viu uns anys molt intensos i l'any 2015 forma la seva pròpia banda. El debut es amb el treball "Rollin' Swingin'".
















DISFRU "TONES" (Spain) – EP 

"Disfru Tones" són un divertit quintet de blues i rithm & blues de Madrid. Els seus membre provenen de diferents formacions madrilenyes com The Blind Lemmons, Tonky Blues Band, The Howlins o Duolian String Pickers. Fa poc que varen formar la banda i ara fan el debut amb una interessant gravació en format "EP"

SMOKY GREENWELL (USA) – SOUTH LOUISIANA BLUES



Blues amb l'harmonicista de Michigan "Smoky Greenwell". Aquest músic i compositor va començar la seva carrera a la dècada dels 70. Va ser músic de sessió als estudis de Sam Phillips. Va anar a viure l'any 1981 a New Orleans. Toca blues de New Oleans. Ha gravat el vuitè àlbum "South Louisiana Blues" (Frank Roszak Radio Promotions). En aquest treball combina versions i temes propis. 




CHARLIE & THE BLUESCATS (Portugal) – WITHOUT YOU 

Blues fet a Portugal amb "Charlie & The Bluescats". És una de les bandes més representatives de Portugal. Formació liderada per al guitarrista Carlos Pereira. Toca'n blues clàssic i també blues contemporani. Des de Lisboa han enregistrat un nou disc "Without You"
















FRANK BANG AND THE COOK COUNTRY KINGS (USA)
THE BLUES DON'T CARE 

Toca escoltar blues de Chicago amb "Frank Bang And The Cook Country Kings". El músic Frank "Bang" Blinkal és nascut a Chicago i ja fa 25 anys que toca blues. Aquest bluesman va ser guitarrista en la banda de Buddy Guy. Ara ha gravat el cinquè àlbum "The Blues Don't Care" (Rick Lusher Blues Radio Promo). 

GONZALO BERGARA (Argentina) – ZALO'S BLUE 




El viatge pel blues ens porta a Argentina amb "Gonzalo Bergara". És un músic de gypsy jazz modern que l'ha inspirat en Django Reinhardt. Guitarrista i compositor que ha gravat el seu primer disc de blues elèctric anomenat "Zalo's Blue" (Frank Roszak Radio Promotions). En aquest àlbum s'hi poden escoltar diferents estils de blues. 




AZZEDEEN (France) – NATIONAL BLUES IDENTITY 




"Azzedeen" és un músic d'origen francès-tunisià. Guitarrista i compositor molt influenciat per diferents cultures. Amb la seva música, vol fer-nos sentir el so autèntic del blues del Delta del Mississippi. Escoltareu el nou disc "National Blues Identity" on canta en anglès i francès on hi ha versions de clàssics i temes propis. 





No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.