Google

01 December 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 1 Desembre - Bandes de Blues de España

Avui escoltareu a 6 bandes de blues espanyol. Un prestigiós saxofonista barceloní. Dues bandes de Madrid amb blues, rock, soul i swing. Un duet amb un italià i un espanyol toca'n country blues. Interessants propostes de blues des de Saragossa. Un quartet de blues elèctric i blues rock de Gijon i el blues d'un bluesman argentí establert a Barcelona. 


New post & podcast every week 


BIG DANI PEREZ – SAXPLOSION 



El saxofonista barceloní "Big Dani Perez", és un dels més destacats de l'escena nacional. En la seva música hi podem escoltar ritmes tan variats com jump blues, rock & roll, rhythm & blues i boogie woogie. Està formada per Big Dani Perez sax tenor i baríton, Victor Puerta al piano, Carles Pérez al baix i Marc Ruiz a la bateria. Ha gravat un nou àlbum, ple de temes propis "Saxplosion"




COMPAÑIA WALTER BLUES – 2º ROUND 

"Companyia Walter Blues" fan blues des de Madrid. L'historia bluesera de la banda va començar amb el duet Oscar "Madison" guitarra i David "Bombo" veu i harmònica, però al pas del temps s'hi varen ajuntar Juan Manuel Gómez al baix i Edu Fagés "The Doctor" a la bateria. Són una formació amb un repertori de versions en angles i castellà. Presenten un nou àlbum "2º Round". 















GATOS BIZCOS – EUROVEGAS 

De Madrid són el quartet "Gatos Bizcos". Tenen diferents influències com blues, rock, soul, swing i d'altres estils. Varen acompanyar en una gira europea al bluesman Nord America Eddie C. Campbell. Han enregistrat un segon àlbum "Eurovegas". Els músics són Quique Bonal veu i harmònica, Pablo "Sanpa" guitarra i cigar-box, Héctor Rojo al contrabaix i Miguel Benito a la bateria. 

STEFANO RONCHI & MARCOS COLL – STREET PREACHIN' 


Country blues amb el duet "Stefano Ronchi & Marcos Coll". De Madrid és Marcos Coll harmonicista, va començar amb la Tonky Blues Band a 23 anys va acompanyar a Amar Sundy i Mick Taylor. Va formar Los Reyes del KO. El guitarrista Stefano Ronchi és un italià establert a Berlin. Ha tocat amb Lurrie Bell, Mary Lane, Josephine Howell o Billy Branch. Acompanyats de Guitar Crusher, Dorrey Lyles,Mc Diamondog i Pietro Martinelli han gravat "Street Preachin'" (Gaztelupeko Hotsak).




HUMPHREY AND THE FARMERS – DOIN' THE FARMER THING 

Ara el blues ens porta fins a Saragossa amb "Humphrey And The Farmers". La banda toca blues a l'estil de New Orleans i d'altres estils també. La banda són Guillermo Garralaga a la guitarra, al baix Ernesto Larcher, Israel Tubilleja a la bateria, als teclats Diego Hervalejo, Josemi Casanova veu i trombó, Eduardo Pons al sax, també hi ha col·laboracions d'altres músics. Han gravat "Doin' The Farmer Thing" (Gaztelupeko Hotsak)















BLUES & DECKER – FROM THE MEN WE ARE 

Des de Gijon amb "Blues & Decker". Són un quartet de blues elèctric i blues rock nascut l'any 2009. Personalitzen i alhora busca'n la fidelitat del so més clàssic i tradicional del blues. La banda la formen Guzmán Lanza guitarra, Gustavo Perez veu i guitarra, Kike Cuetos baix i Diego Reyes bateria, els acompanyen diferents convidats. Aquest és el seu darrer treball "From The Men We Are" (Gaztelupeko Hotsak).

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.