Google

19 January 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 19 Gener

Un duet de blues acústic andalús. Dos bluesmen que toquen blues de Chicago. Una banda de blues d'Alacant. El debut de tres blueswomen de Kansas City. De Tennessee una banda de country de Nashville, Rockabilly i blues del Delta del Mississippi. Un harmonicista que combina el blues de Chicago i el soul. Gaudireu de blues fet a Croàcia


New post & podcast every week 


LA PANABROTHERS (Spain) – DEVIL INSIDE


"La Panabrothers" són un duet andalús. Versionen clàssics del blues del Mississippi i d'altres. Són Pablo Carrascal el cantant i guitarrista, té una manera especial de cantar blues i toca des de 16 anys. Les seves influències són Sam Hopkins, Lonnie Johnson, Little G Weevil i Vladi Olmos. L'altre membre Cristobal Oteros "Pobas" és harmonicista, el seu estil molt personal interpretat blues. Ha tocat en diferents bandes, actualment està amb Dr.Blues. Nou disc "Devil Inside".




BIG JON ATKINSON & BOB CORRITORE (USA)
HOUSE PARTY AT BIG JON'S 


"Big Jon Atkinson & Bon Corritore" junts presenten blues de Chicago en l'àlbum "House Party Big Jon's" (Delta Groove). Al jove guitarrista "Big Jon Atkinson" se'l va poder escoltar per primer cop en directe l'any 2013, acompanyant en tres cançons a Nathan James i James Harman"Bob Corritore" és un vetera harmonicista i locutor de ràdio. Ha estat nominat i guanyador de diferents premis de blues com els Handy, Grammy, Blues Music Awards i els Blues Blast Music Awards. 
















THE EMPTY BOTTLES (Spain)
LOVE PEACE & CHICKEN GREASE 

"Empty Bottles" banda alacantina nascuda l'any 2003. Han gravat el tercer àlbum "Love Peace & Chicken Greace". Un treball on inclouen grans temes de blues compostos per ells. A la formació hi ha el cantant Toni Miles, Pepe Delgado a la guitarra, al piano Bruno GallegoVictor Arques toca el baix i John Arias és el bateria, hi conten amb la col·laboració de quatre músics. 


KATY GUILLEN & THE GIRLS (USA) – HEAVY DAYS 




L'any 2012 va néixer a Kansas City "Katy Guillen & The Girls". Tres joves blueswomen influenciades pel rock i el blues. Katy Guillen guitarra i veu, Claire Adams al baix i a la bateria Stephanie Williams. Tenen album de debut "Heavy Days" (VizzTone Label Group). Tot temes propis menys una versió de Big Joe Williams





LITTLE BOYS BLUE (USA) - TENNEISSIPPI 

"Little Boy Blue" són una formació nascuda a Jackson Tennessee. Aquesta potent banda toca el so del country de Nashville, Rockabilly, també el blues més pur del Delta del Mississippi o country rock. El seu primer disc va sé "Bad Love". Ara han gravat un de nou "Tenneissippi" (VizzTone Label Group).
















TIM GARTLAND (USA) – IF YOU WANT A GOOD WOMAN 

Des de Nashville el músic "Terry Garltand". És harmonicista, cantant i també compositor de blues contemporani. Combina el blues de Chicago, el soul i la música d'arrel americana. Ha publicat el seu tercer àlbum "If You Want A Good Woman"


TOMISLAV GOLUBAN (Croatia) – KAJ BLUES ETNO 




Blues fet a Croàcia per "Tomislav Goluban". L'any 1997 va començar a tocar blues inspirat en els grans clàssics. Dir d'ell que és tot un referent del blues en el seu país. Aquest harmonicista, cantant i compositor ens combina molt bé el blues amb la música tradicional croata. Nou àlbum "Kaj Blues Etno", s'hi poden escoltar tres estils de música.





No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.