Google

20 April 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 20/04/2017 - Entrevista a ROWDA BACKBEAT (en catala)

Entrevista a "Rowda BackBeat" palarem del seu projecte educatiu per nens "Ubuntu Blues". Altres novetats 6 bandes internacionals de blues. Una selecció de novetats on podràs escoltar blues en els seus diferents estils. El viatge ens portarà d'Estats Units a Holanda passant per Chile, Belgica i Espanya




New post & podcast every week 


                                                    ROWDA BACKBEAT (Spain) 
                                     UBUNTU BLUES -- LET IT SLIDE & BACKBEAT




Entrevista a "Rowda BackBeat" una "One Woman Band" cantant de blues i gospel. Parlarem del seu projecte educatiu per nens "Ubuntu Blues", és un viatge a les arrels del blues i la mísica afroamericana. 

Rowda va apendre a cantar de manera autodidacta. L'any 2011 entra al Taller de Músics de Barcelona. Ha viscut tres anys a Estats Units i un a Sud Africa, d'on ha tornat amb molta riquesa musical. També escoltareu l'EP "Let It Slide & BackBeat It!", que és una foto sonora del blues rural i de la música afroamericana.

                                                              




                                          ROWDA BACKBEAT - ONE WOMAN BAND



ALTRES NOVETATS DISCOGRÀFIQUES


LEVEE TOWN (USA) – TALKIN' & GIVIN'





"Levee Town" són un trio de Kansas City. És una formació que toquen diferents estils de blues també Texas shuffles o swing. Presenten un nou l'àlbum "Talkin' & Givin'" (Frank Roszak Promotions). 






EASTERFIELD (Holland) – THE HONKY TONK SESSIONS

"Easterfield" una formació en format de quintet. Va néixer l'any 2011 a Holanda. Aquesta banda presenta blues i d'altres ritmes. Fan el debut discogràfic amb aquest treball "The Honky Tonk Sessions". 















THE DOG TOWN BLUES BAND (USA) - EVERYDAY 

"The Dog Town Blues Band" són de San Francisco, fan blues de Chicago i també blues i jazz de la costa oest. Tenen un segon disc "Everyday" compta amb l'acompanyament de la cantant "Barbara Morrison".


RANDY McALLISTER (USA) – FISTFUL OF GUMPTION 





"Randy McAllister" és un bluesman texà. En Randy és compositor, harmonicista i bateria. Ha tocat en la banda de Mike Morgan and The Crawl. Ara amb nou disc "Fistful of Gumption" (Frank Roszak Promotions).






ESCUDEROS DEL BLUES (Chile) - DIABLA

"Escuderos Del Blues" són un power trio de Santigo de Chile. Formació nascuda l'any 2007 per la inquietud musical dels germans Félix i Patricio García. Tenen nou àlbum "Diabla"
















TINY LEGS TIM (Belgium) – MELODIUM RAG

"Tiny Legs Tim" són un duet acústic de blues. Aquests belgas s'han inspirats en els llegendaris duets de blues americans. Toquen Delta blues, shuffles, country, folk i rag time. Han gravat nou treball "Melodium Rag". 


No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.