Google

06 April 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 06/04/2017 - Entrevista a DANNY DEL TORO (en castellano)

Avui entrevista a l'harmonicista Danny Del Toro presentació sel seu nou àlbum. Per seguir amb interessants propostes com el més nou de John Mayall. El fill d'una llegenda del blues Big Bill Morganfiels. La poderosa veu de Hurricane Ruth. Blues de Chicago amb Mississippi Heat. 




New post & podcast every week 



DANNY DEL TORO (SPAIN) – BAD BEAT

Entrevista al bluesman "Danny Del Toro" presentació de nou àlbum "Bad Beat"

Harmonicista de Madrid amb una interessant trajectoria. L'any 2007 va anar a viure l'aventura americana tocant en diferents clubs importants, compartin escenari amb grans bluesmen. L'any 2010 la seva inquietud pel blues el va portar a Londres. Toca amb la banda "Cotton Gang". El 2015 a Suecia funda "Del Toro Blues Band". En aquest nou àlbum "Bad Beat" hi col·laboren Big Mama Montse, Fast Eddie Nelson, Julian Burdock, Phillippe Fernandez, Little G Weebil, Francesco Piu, Daniel Eriksen, Jan Sjoberg i Marco Cinelli.


Altres Novetats Discografiques

JOHN MAYALL (UK) – TALK ABOUT THAT  

Ara una llegenda del blues el gran "John Mayall". Va néixer a Anglaterra l'any 1933. Va fundar la seva primera banda l'any 1955. I també més endavant la mítica banda The Bluesbreakers. Ha estat un referent per les noves generacions. El seu darrer disc enregistrat és "Talk About That" (Rick Lusher Blues Radio Promo)















BIG BILL MORGANFIELD (USA) – BLOODSTAINS ON THE WALL

Es un dels grans talents del blues als Estats Units us parlo de "Big Bill Morganfield". Fill d'una de les grans llegendes del blues el mestre Muddy Waters. En Big Bill després de la mort del seu pare l'any 1983 va aprendre a tocar la guitarra i així poder fer un homenatge al seu pare així es va iniciar en el blues. Avui escoltareu el seu nou àlbum "Bloodstains On The Wall" (Rick Lusher Blues Radio Promo). L'acompanya la banda Mojo Party Band. Hi col·laboren Colin Linden, Doc Malone, Bob Margolin, Steve Guyger, Eddie Taylor Jr. i d'altres.


HURRICANE RUTH (USA) – AIN'T READY FOR THE GRAVE 



A la blueswoman d'Illinois "LaMaster" en el blues se la coneix amb el nom artístic de "Hurricane Ruth", gràcies a la seva poderosa veu. En Willie Dixon va dir d'ella "the only hurricane I can appreciate.". Ha tocat amb John Lee Hooker, Willie Dixon, Taj Mahal o Maynard Ferguson. Presentació del seu quart àlbum "Ain't With A Moon" (Blindraccoon)





MISSISSIPPI HEAT (USA) – CAB DRIVING MAN



Nascut a la ciutat del blues Chicago en Pierre Lacocque s'ha convertit en un referent. Aquest harmonicista és conegut com a "Misissippi Heat". Toca des del so més tradicional al blues elèctric de Chicago. Té la influència musical de Little Walter, Sonny Boy Williamson o Junior Wells. Escoltareu un nou disc "Cab Driving Man" (Frank Roszak Promotions), Amb la col·laboracio de Inetta Visor, Sax Gordon, Michael Dotson, Giles Corey o Dave Spester i molts mes.





No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.