Google

27 July 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 946 - 27/07/2017 - 7 New Record Releases

Avui escoltareu Colin James un dels grans bluesmen canadencs. David Giorcelli pianista barceloní de boogie woogie i piano blues. La cantant Lauren Mitchell una de les grans veus del blues i el soul. Malacara And Wilson Band una banda de blues de.Barcelona. Jeff Chazz un músic que porta toca'n des de fa més de 40 anys. Alex Thomas un català que a 12 anys va començar a tocar. Nina Massara una cantant de Copenhague.

New post & podcast every week  


COLIN JAMES (Canada) - Blue Highways



"Colin James" és un guitarrista i cantautor. S'ha convertit en un dels importants bluesmen canadencs. És guanyador dels premis "Juno Award Winning". Ha enregistrat el que serà el seu divuitè àlbum anomenat "Blue Highways" (Rick Lusher), tot són versions de clàssics del blues.




DAVID GIORCELLI (Spain) – My Blues & Woogie Roots 

"David Giorcelli" pianista barceloní de boogie woogie i piano blues. Presenta el seu nou disc en solitari "My Blues & Boogie Woogie Roots". En ell compta amb l'especial col·laboració de Ster Wax a la veu i Reginald Vilardell a la bateria. És un treball ple de grans clàssics del gènere i un tema escrit per ell. 












LAUREN MITCHELL (USA) – Desire 

"Lauren Mitchell" és de Florida. Considerada com una de les grans veus actuals del blues i el soul. L'han influenciat molt Etta James, Otis Redding, Susan Tedeschi, Aretha Franklin o Koko Taylor entre d'altres. Acaba de gravar el seu tercer disc "Desire" (Frank Roszak Promotions)


MALACARA AND WILSON BAND (Spain) – Summer Camp Blues 




"Malacara And Wilson Band" són una banda catalana. Toquen música dels anys 20 als 70 de Memphis a New Orleans, blues de les plantacions del Mississippi i també blues elèctric de Chicago. La formació són Xavi Malacara (veu), Tony Wilson (guitarra), Salva "Joker" (bateria) i Maxi Moscardi (baix). Tenen un nou àlbum "Summer Camp Blues" (Hotsak Gaztelupeko ). 




JEFF CHAZ (USA) - The Silence is Killing Me 

"Jeff Chazz" és nascut a la Louisiana. Amb banda pròpia aquest guitarrista i cantant porta toca'n més de 40 anys. Ha tocat costat de Jerry Lee Lewis o Albert King. Aquest és el seu setè àlbum "The Silence Is Killing Me" (Frank Roszak Promotions). Acompanyat per nou músics i on tot són cançons pròpies.
















ALEX THOMAS (Spain) – Sure 

"Alex Thomas" també de Barcelona que a 12 anys va començar a tocar la guitarra i compondre. Va fundar als anys 90 la banda "Hat Trick Rock". Ho deixato i el 2012 torna amb la formació "Hat Trick". I l'any 2013 "Blubend". Ara com a Alex Thomas presenta l'àlbum "Sure", ha gravat temes propis en diferents estils. 


NINA MASSARA (Denmark) – Watch Me




"Nina Massara" una cantant de Copenhague establerta a Nashville. Nina aporta el seu estil personal amb la seva gran veu. Disposa d'una fabulosa col·lecció de cançons originals d'Americanes en diferents estils principalment blues i també canta funk i r&b. El seu nou disc és "Watch Me".






Blooger: 
Ivoox: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Email: 

Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada
C/. Figueres 5
17740 Vilafant
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.