Google

06 July 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - No. 944 - 06/07/2017 - Live International Blues Bands

Avui 6 bandes de blues en directa. "Nick Schnebelen" cantant i guitarrista. "Dave Arcari" un bluesman britànic especialista en la guitarra slide. Dues formacions de Sevilla els "Rhythm Sheiks" i el trio "The Money Shakers". El guitarrista britànic "Mick Clarke". Per acabar "Pex Som Blues" un duet gironí.



New post & podcast every week  


NICK SCHNEBELEN BAND (USA)  Live At Knuckleheads Vol. 1




"Nick Schnebelen" cantant i guitarrista, va ser membre fundador de la banda "Trampled Under Foot". De petit va viure el blues a casa, la seva mare Lisa Swedlund cantant en la banda "Little Eva & The Works" i el seu pare Robert Schnebelen també músic, tots dos a Kansas City. Nou disc d'en Nick és en directa "Live At Knuckleheads Vol. 1" (Vizztone Label Group). 




DAVE ARCARI (UK) – The Live EP 

"Dave Arcari" un bluesman britànic especialista en la guitarra slide. S'acosta al so del delta del Mississippi amb un to agressiu i molt personal. El seu blues és alternatiu, una barreja d'influència trash country, punk i rockabilly. Té un nou disc de vinil en format EP "The Live EP" Live at Memorial Hall.
















RHYTHM SHEIKS (Spain) – Live At Cafe Jazz

"Rhythm Sheiks" fa un parell d'anys del naixement d'aquest duet de Sevilla. Versionen a grans clàssics del blues. Format per Manuel Soto a l'harmònica i el guitarrista Chiqui Mingo de la formació "Andabluses". En aquestes gravacions que escoltareu els acompanya el bateria Francisco Manuel Barquin. "Live At Jazz Cafe" és una maqueta, dues cançons gravades el 2017 en el Jazz Cafe de Sevilla. 


THE MONEY SHAKERS (Spain) – Live At Cafe Jazz 



"The Money Shakers" són un trio de Sevilla. Fan versions de bluesmen clàssics. La formació són Kike Real (veu i contrabaix), Pablo Mateos (guitarra) i fa anys que existeix aquest trio i també formen part de la banda de rocabilly "Hot Clover". Fa uns tres anys que s'hi va incorporar Manuel Soto (harmonica). Han gravat una maqueta "Live At Jazz Cafe" en el 2017, són dues cançons des del Jazz Cafe de Sevilla.





THE MICK CLARKE BAND (UK) – Ruff'n'Roar - Live At Scratchers 

"Mick Clarke" és un músic britànic. Aquest guitarrista de blues, va començar l'any 1968 fundant la banda Killing Floor, varen acompanyar pel Regne Unit a Freddie King, Howlin 'Wolf i Otis Spann. L'any 1980 va començar la carrera en solitari. El juny del 2015 va gravar aquest directe "Ruff'n'Roar - Live At Scratchers", va ser en el Three Lions un bar de Farncombe.















PEX SOM BLUES (Spain) – En Directe Al Craft

"Pex Som Blues" són un duet gironí. Toca'n diferents estils de música blues, boggie, swing i rock and roll. Eduard Carreras (veu i guitarra) ha tocat en diverses bandes Blues de Rostoll o Border Line Blues Band. En Xarli Salas (baix) també ha estat en diferents formacions tocant en varis estils. Han gravat "En Directe Al Craft" al Craft de Barcelona el febrer del 2017.



Blooger: 
http://bit.ly/YXmWB6

Ivoox: 
http://redhotblues.ivoox.com/

Facebook: 
https://www.facebook.com/josep.palmadaverdier
https://www.facebook.com/Red-Hot-Blues-1412695962388279/ https://www.facebook.com/groups/339070489806963/?fref=ts

Twitter: 
https://twitter.com/redhotblues1996

Instagram: 
https://www.instagram.com/redhotbluesradioshow/

YouTube: 
https://www.youtube.com/channel/UCzvU79_OkWlEr5FNezzN3-Q

Email: 
redhotblues@hotmail.com

Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada
C/. Figueres 5
17740 Vilafant
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.