Google

09 November 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 957- 09/11/2017 - Entrevista a MIGUEL TALAVERA (en catala)

Entrevista a “Miguel Talavera” presentacio del seu nou album “Magic Tone”. Temps per escoltar a 3 classics del blues grans mestres com “Sonny Boy Williamson II”, “Buddy Guy” i “Koko Taylor”. Per seguir amb 3 bandes de blues actual escoltareu a “Ramblin Matt” bluesman desde Denia. “Tinez Roots Club” un quartet holandes.




New post & podcast every week 




MIGUEL TALAVERA POWER TRIO (Spain)
Magic Tone 

Entrevista amb “Miguel Talavera” presentació del seu nou album “Magic Tone”

“Miguel Talavera Power Trio” banda nascuda a l’any 2007. Va sorgir com un homenatge al format “power trio” que va sortir els anys 70 al Regne Unit i Estats Units. Toquen blues-rock amb dosis de rock and roll, jazz o funk. Combinen versions amb temes propis. Qui son Miguel Talavera (veu i guitarra) especialitzat en la tecnica "fingerpicking". Acompanyat per dos músics d'una amplia experiència Jordi Franco al baix i el bateria Miguel Ballester. Presenten el seu segon disc “Magic Tone”. 



SONNY BOY WILLIAMSON II (USA)
Harmonica Wizard 

“Sonny Boy Williamson II” de nom Rice Miller nascut a Glendora , Mississippi l’any 1899 i va morir un 25 de maig del 1965 a Helena, Arkansas. Aquest harmonicista tocava blues electric i acústic de Chicago i del Delta del Mississippi. Us el proposo amb les gravacions “Harmonica Wizard” enregistraments dels anys 50. 

















BUDDY GUY (USA)
The Complete Chess Studio Recordings 

“Buddy Guy” es diu George Guy, un bluesman nascut l’any 1936 a Lettsworth, Louisiana, i que encara esta en actiu. Es un dels grans guitarristes i compositors del blues de Chicago. Gravacions dels anys 40 i 50 dins “The Complete Chess Studio Recordings” gravacions on l’acompanyaven grans bluesmen de l’epoca. 



KOKO TAYLOR (USA)
What It Takes




“Koko Taylor” es deia Cora Walton va neixer l’any 1928 a Memphis i mori l’any 2000 a Chicago. Ha estat una de les grans dames del blues. aquesta cantant presentava blues a l’estil de Chicago. Des de Chess Records en unes gravacions dels anys 60 “What It Takes”







TINEZ ROOTS CLUB (Netherlands)
Have You Heard?! 

“Tinez Roots Club” son un quartet holandes molt carectaristic de dos sax, organ i bateria. Toquen blues, rock 'n roll, rhythm 'n blues, jumpjazz i souljazz. La banda son: Martijn ‘Tinez’ Van Toor (sax tenor), Evert Hoedt (sax bariton), Rob Geboers (hammond B3) i Andreas Robbie Carree (bateria). El seu nou album es “Have You Heard?!” (Naked)
















RAMBLIN MATT
Downing In Muddy Waters 

“Ramblin Matt” es el bluesman de Denia Mateo Garcia. Toca guitarra, dogro i altres instruments. Te moltes influències del blues que es feia al Delta del Mississippi i a Chicago aixi com tambe altres estils musicals. Presenta el EP “Downing In Muddy Watters”, Es tracta d'un tribut a un dels grans mestres del blues Muddy Waters. Inclou 3 cançons gravades en acustic a Denia el 2017 i a Londres el 2012.





Blooger: 

Ivoox:

Facebook: 

Twitter:

Instagram: 

YouTube: 

Radio: 

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.