Google

30 November 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 960 - 30/11/2017 - Entrevista a MARC FERRER

Entrevista a "Marc Ferrer" amb la presentació del seu nou àlbum "Another Way". Altres novetats de blues actual "Little Freddie King" bluesman del Mississippi, "A Contra Blues" des de Barcelona en format quintet i "Walter Broes & The Mercenaries" que són un tri belga. Temps també per escoltar a grans llegendes del blues "T-Bone Walker" i "Sonny Terry & Brownie McGhee". 



New post & podcast every week




MARC FERRER TRIO (Spain) – Another Way 

Entrevista a "Marc Ferrer" presentació del seu segon àlbum "Another Way". 

"Marc Ferrer" pianista i compositor des de Barcelona. Tocat el piano des dels 5 anys. Actualment acompanya diferents músics i bandes i té formació pròpia en format trio. Presenta un repertori de blues i jazz on hi ha temes propis i versions. Va debutar amb el disc "3 Coffees". Presenta un nou treball "Another Way"en format trio on l'acompanyen Pep Rius al contrabaix i Olivier Rocque a la bateria Rocque. 



LITTLE FREDDIE KING (USA) - You Make My Night

"Little Freddie King" de nom McCombo nascut l'any 1940 a Mississippi. Va aprendre a tocar la guitarra al costat del seu pare i era cosí del bluesman "Lightin' Hopkins" i influenciat pels músics de blues clàssics de l'època. El seu primer disc de blues elèctric el va gravar el'any 1969. Ara té una nova gravació en directa al "D.B.A Music Club" de New Orleans el febrer del 2017 "You Make My Night" (Proud Papa Promotions & Publicity)
















A CONTRA BLUES (Spain) – Heart And Gust

"A Contra Blues" formació de cinc músics que va néixer l'any 2006 a Barcelona. Actualment ja estan consolidats en el panorama del blues nacional. Han gravat el que és el seu nou treball discogràfic "Heart And Gust" Un disc on trobem blues i r&b, tots els temes són compostos per la banda. Alberto Calvillo i Hector Martin (guitarra), Joan Vigo (baix), Jonathan Herrero (guitarra i veu) i Nuria Perich (bateria). 


WALTER BROES & THE MERCENARIES (Belgium) – Movin' Up 




"Walter Broes & The Mercenaries" són un tri belga. La seva música passa pel blues i el rock and roll. Walter Broes va tenir banda pròpia durant més de trenta anys "The Seatsniffers". Ara toca amb la banda "The Mercenaries" té un nou àlbum "Movin' Up" (Naked). Hi han temes compostos pel mateix Walter mes dues versions.





T-BONE WALKER (USA) – Swinging The Blues

"T-Bone Walker" el seu nom Aaron Thibeaux Walker va néixer a Linden, Texas l'any 1910 i mori a Los Angeles, California el 1975. Va ser un dels grans guitarrista del modern blues elèctric de Texas. Escoltareu unes gravacions dels anys 40 i 50 "Swinging The Blues". 















SONNY TERRY & BROWNIE McGHEE (USA) – Harlem Troubadours

"Sonny Terry & Brownie McGhee" un dels duets més famós en el món del blues. "Sonny Terry" és de Saunders Terrell harmonicista nascut l'any 1911 a Greensboro, Carlina del Nord i mori a Mineola, Nova York1986. "Brownie McGhee" de nom Walter Brown McGhee nascut a Knoxville, Tennessi el 1915 i va morir el 1996 a Oakland, California. Junts tocaven country blues, folk blues o blues del Delta. Us presento "Harlem Troubadours" gravacions dels anys 40 i 50. 





Blooger: 


Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio: 

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.