Google

05 April 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 975 - 05/04/2018 - Entrevista a JOSEP BENITEZ VIVES (en catala)

Entrevista al pianista "Josep Benitez Vives", presentació del seu àlbum de debut. Altres novetats "12BeLowZero" són una jova formació canadenca. "B.B. King" gravacions dels anys 50 del rei del blues. "Mat Walklate & Paolo Fuschi" un duet de blues clàssic. "Jim Allchin" és un músic de blues contemporani. "Chris Daniels And The Kings" una banda nascuda l'any 1984. 


New post & podcast every week



JOSEP BENITEZ TRIO (Spain) - Jammerai 


Entrevista al músic Josep Benitez Vives, presentació de l'àlbum "Jammerai". És compositor, pianista i organista de jazz. Ha estudiat a l'aula de jazz i música del Liceu de Barcelona. Ha treballat com a músic en la companyia de teatre Titiridansa. Ha format part de formacions de reggae, música africana i jazz, com Arraigo, NorteAfrica o Banan kalo. Actualment esta en dos projectes, toca el piano a l'obra de teatre musical "La Vida En Blues" i ha format Josep Benitez Trio amb Blai Masó (guitarra) i Jankely Felix (bateria). Presenten disc de debut "Jammerai". Temes propis amb un so vintage i groove.



12BELOWZERO (Canada) - Album 

"12BeLowZero" són una jova formació canadenca. Toquen blues, rock, swing i tocs de jazz. A la banda son: Christina Mollon (veu I teclats), Aaron Johnston (guitarra), David Glass (baix), Steve Ballard (bateria) i Tim Eaton (A.K.A. Clap Melon Coolidge) (harmònica, veu i percussions). Tenen un nou treball anomenat "Album ".
















B.B. KING (USA) - The Birth Of A King 

"B.B. King" una mica d'història del rei del blues. Va néixer el 1925 a l'estat de Mississipí. De jove combinava el treball al camp amb la música els caps de setmana. Acabada la guerra es dedica exclusivament a la música i es va desplaçar a Memphis a casa del seu cosí, el bluesman Bukka White. Va fer un programa de ràdio sota el nom de "Beale Street Blues Boy" que passant per Blues Boy King va derivar en B.B. King. Escoltareu uns enregistraments dels anys 50 "The Birth Of A King". 


WALKLATE & FUSCHI (UK/Italy) - Single Vinil: Out On The Sun 



"Mat Walklate & Paolo Fuschi" la trajectòria junta d'aquests dos músics va començar l'any 2014 a Manchester. Mat Walklate harmonicista britànic i de Sicilia Paolo Fuschi a la guitarra. Toca'n tots els estils del blues sobretot de la dècada dels 50. Junts han gravat el single en format de disc de vinil "Out On The Sun", amb dos temes Out Of The Sun i So Deep In Trouble. 





JIM ALLCHIN (USA) - Decisions

"Jim Allchin" és un músic de blues contemporani. Guitarrista, cantant i compositor nascut a Seattle. Aquest bluesman presenta el quart àlbum ple de blues i blues rock, anomenat "Decisions" (Blind Raccoon). Un disc produït pel músic Tom Hambridge i on hi ha un convidat de luxe en un tema Keb Mo. 
















 CHRIS DANIELS AND THE KINGS (USA) - Blues With Horns Vol. 1 

"Chris Daniels And The Kings" una banda nascuda l'any 1984. En Chris va començar com a compositor i guitarrista a 17 anys. A la dècada del 70 va tocar amb David Johansen i Russell Smith. Ara per celebrar els 33 anys que porta amb la formació rítmica i de vents "The Kings", ho fan amb un nou àlbum "Blues With Horns Vol. 1" (Blind Raccoon). Un disc amb molt de blues, soul, rock i funk. 





Blooger: 

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio: 

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5
17740 Vilafant 
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.