Google

12 April 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 976 - 12/04/2018 - 5 New Blues Records

"Howlin' A Greaseland!" és un tribu al gran harmonicista Howlin Wolf. "Chino Swingslide & Victor Puertas" són un duet de blues acústic. "Downchild" una potent banda canadenca de blues. "Gwyn Ashton" blues rock tocat per un Gal·les establert a Australia. "Etta James" el record d'una de les grans dames del blues, soul i r&b. 



New post & podcast every week



HOWLIN 'A GREASELAND! (USA) 


"Howlin' A Greaseland!" (Proud Papa Promotions/Publicity) és un tribu al gran harmonicista Howlin Wolf. Un repas als seus blues, versionats per grans músics d'aquest gènere. En les gravacions d'aquest l'àlbum, s'hi pot escoltar a una formació de grans músics com Henry Gray, Tail Dragger, Rick Estrin, Aki Kumar, Terry Hanck, Rockin 'Johnny Burgin, John Blues Boyd, Alabama Mike, Kid Andersen, Jim Pugh, Johnny Cat Soubrand, Chris James, Patrick Rynn, Alabama Mike i molt més.




CHINO SWINGSLIDE & VICTOR PUERTAS (Argentina/Spain) - Goin' away



"Chino Swingslide & Victor Puertas" són un duet establert a Barcelona. Toquen molt bé el blues acostic en els diferents estils. Chino Swingslide de nom Hernan Senra guitarrista i cantant argenti, especialitzat en blues, swing, jazz o manouche. Victor Puertas gran cantant, harmonicista i pianista de Barcelona tocar blues de tots els estils. Han gravat un disc on versionen a clàssics del blues en el disc "Goin' Way".




DOWNCHILD (Canada) - Something I've Done 

"Downchild" una potent banda canadenca de blues. Formació nascuda a finals dels anys 60. Al seu lider i fundador Donnie Walsh (veu i harmònica), és un dels pioners del blues a Canada. La formació ha obtingut al llarg de la seva trajectòria diferents premis i nominacions dins el blues. Aquests sis músics han gravat el 18è treball discogràfic anomenat "Something I've Done" (Rick Lusher Blues Radio Promo)
















GWYN ASHTON (UK) - Solo Elektro

"Gwyn Ashton" un músic Gal·les de blues rock establer a Australia. A 12 anys s'inicia a la guitarra i als 16 ja tocava en locals i festivals. L'any 1983 forma el seu primer trio i l'any 1991 grava el primer disc. Ha obert concerts i ha tocat amb grans músics. Amb una intensa trajectòria, ara presenta el seu vuitè àlbum "Solo Elektro".


ETTA JAMES (USA) – Etta James Songs




"Etta James" el record d'una de les grans dames del blues. El seu nom Jamesetta Hawkins nascuda a Los Angeles l'any 1938 i va morir l'any 2012 a Riverside, California. Una cantant amb un ampli repertori de blues, soul i r&b. Escoltareu "Etta James Songs", un recull de gravacions entre els anys 60 i 70.








Blooger: 

Ivoox: 

Facebook: 



YouTube: 

Radio: 

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.