Google

26 April 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No 978 - 26/04/2018 - Entrevistes a TEODORO BALMASEDA (Escriptor) i BIG MAMA MONTSE (Blueswoman) (en castellano / en catala)

Avui dues Entrevistes a "Teodoro Balmaseda" presentacio del llibre "Buscando Oro" l'historia d'un music de blues i a "Big Mama Montse" parlarem de la gira per commemorar el 30 aniversari que porta en el blues.
Altres novetats: "Heigh Chief" són una jove banda de noruega. "Andrea Marr" una cantant de Melbourne amb blues, soul, funk i groove. "Peter Parcek" un músic de Boston de blues, rock, gypsy-jazz, country i folk. "Molina Gonzalez" ens apropa al blues dels anys 20 i 30. "Javier Costas" és un guitarrista i compositor de blues i rock. "Marilyn Oliver" més coneguda com a “Queen of Blues”.



New post & podcast every week


TEODORO BALMASEDA (Spain) – Buscando Oro (Libro)


"Teodoro Balmaseda" és un escriptor nascut a Logroño l'any 1984. Fins a l'actualitat ha escrit 17 novel·les, la ultima la que presenta avui aquí "Buscando Oro", ha estat editada per Editorial Egarbook. El pròleg va a càrrec del músic de blues Stone Gómez i la sinopsi de la contraportada l'ha escrit el també músic en diferents estils Kike Jambalaya.

"Buscando Oro" ens explica part de les peripècies, aventures i desventures de Frankie Boy, un músic professional de dilatada trajectòria musical i certa fama en el món del rock i el blues. Gran guitarrista i cantant amb una faceta d'escriptor de cert èxit, que ho deixa tot en la seva vida per viure o malviure del que més l'apassiona en aquesta vida, la música.





BIG MAMA MONTSE 30's BAND (Spain) – Live At The Jamboree Jazz Club

"Big Mama Montse" commemora enguany els 30 anys en el món del blues. Conversarem sobre la seva trajectoria al llarg d'aquests anys. Fara una gira de la que avui en parlarem. Escoltareu uns àudios dels vídeos gravats en directe el 25 de març del 2018 al "The Jamboree Jazz Club" de Barcelona. La formació són: Big Mama Montse (veu), Sister Marion (piano), Balta Bordoy (guitarra), Matías Míguez (baix) i Xavi Hinojosa (bateria).











HEIGH CHIEF (Norway)  Heigh Chief





"Heigh Chief" són una jove banda de blues des de noruega. La seva música son composicions originals. Aquest quartet l'ha influït el blues, jazz, rock i música americana en general. El seu primer disc va ser "Marcus Lovdal Band". El nou porta el nom de la banda "Heigh Chief". Aquests són els músics que la formen Marcus Løvdal, Bjørn Blix, Lasse Kulsrud, Jonatan Eikum i Lars Christian Narum. 





ANDREA MARR (Australia) – Natural

"Andrea Marr" una cantant que porta vinculada a la música des de 1999. Des de Melbourne toca, diferents ritmes blues, soul, funk i groove. Ha participat i guanyat diferents premis internacionals vinculats a la música. Presenta nou disc "Natural" (Frank Roszak Promotions). A Andrea l'acompanyada d'una potent secció rítmica i de vents, un treball amb alguna versió i la resta són cançons pròpies.

















 EDOO CABRERA (Argentina/Spain) – Blues De La Salamanca I


"Edoo Cabrera" un cantant argentí establert a Ibiza. Presenta blues cantat en castellà. Prepara una trilogia on vol reflectir la vida dels bluesmen independents. Ha gravat el primer disc "Blues De La Salamanca I", són set cançons compostes per ell mateix de blues acústic. Un trio format per Edoo Cabrera (veu), Pol González (guitarra) i Chino López (harmònica). 


MOLINA GONZALEZ (Spain)  Single: Blind Lemon And The Hook Man 





"Molina Gonzalez" és un bluesman que amb la seva veu i guitarra ens apropa als grans bluesmen de country blues dels anys 20 i 30. Les seves gravacions són blues clàssic i el so del blues rural. Avui un single de fa uns anys "Blind Lemon And The Hook Man".






JAVIER COSTAS (Spain)  Single: Woman Blues

"Javier Costas" és un guitarrista i compositor de blues i rock. Amb una extensa trajectòria ha tocat jazz rock, blues i rock. Ha format diferents bandes. A finals dels 80 la seva primera banda "Los Contrarios". L'any 1991 "Canal Blues" i la banda "Cayman Blues" l'any 2014. És un músic de Vigo, però establert a Murcia. Actualment juntament amb el cantant Jorge Serna, formen el duet de blues "Drawing Blues". Ara presenta un nou single amb el nom de "Woman Blues".





MARILYN OLIVER (USA)  Single: Mind Games

"Marilyn Oliver" més coneguda com a “Queen of Blues”. És una de les veus del Blues d'Ohio. Presenta un repertori molt interessant, fa versions de clàssics del blues i del soul. A l'espera del seu treball discogràfic de debut, presenta un nou single en aquest 2018 "Mind Games", una cançó composta per ella.





Blooger:

Ivoox:

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio: 

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.